I'm still alive but I barely breathing

jonnasn_97481570 (MMS)

What am I gonna do when the best part of me was always you? And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okey? I'm falling to pieces


fyfan för årsdagar..........

Ett år. Idag har det gått ett helt jävla år sen du och jag blev vi. Det sorgliga är att jag fortfarande älskar dig. Om du ville ha mig tillbaka skulle mitt svar bli JAJAJAJAJA flera gånger om. Jag älskar dej.


JAG SAKNAR DIG VAFAN!

Heeej! Har precis varit på födelsedagsfest hos calle i 9g :D Skiiitkul!!!!!! hoooohoo. Är bajstrött bara för att nån jävel ringde på hemtellen halv åtta på morgonen!? Aah..cia ligger utslagen på min säng, å säger att hon har håll i armen. wtf? Heh. Vi ska käka snabbnudlar nu sen sova. Byyyyyyyye

jag önskar att du sa att du ångrat dig

Tjenamors! I torsdags efter skolan hade vi världens filmkväll hos mig, jag och några. Myyyys. Somna typ 5??? Fast vi började inte föräns 12 idag!! Hihihehihoeoh. Efter skolan drog jag och frida till stallet. Pyssla om kolaaaan littttte. När vi kom dit hade förresten några i lillhagen rymt x((( rocky hade sprängt staketet IGEN. Hoho. Ikväll har jag mest legat framför teven å myst själv. Det är lite småläskigt att sova ensam hemma men.....orkar inget sällskap inatt med. Ska sova uuuuut imorrn. Sen tillbringar jag dagen i stallet, för att dra på födelsedagsfest på kvällen :) vi har studiedag på måndag btw!!!! Hur awesome?! Men nu ska jag sova, godnatt hörreni!

kläng-apa

Hola!! Var kul i skolan idag, kände mig väldigt efterlängtad! av en del ja... lärarna var nog bara glada att ha sluppit mig några dagar, speciellt anders ;// Men nu sitter jag här, ensam, uttråkad, nervös inför debatten på fredag.... Ikväll ska pappa åka till göteborg på nån konferens med jobbet så han kommer inte hem föräns söndag. Vilket betyder att jag är ENSAM 4 hela dygn. Vill nån hitta på nåt så säg baaara till!:) pusshejgummigrej Red kolan idag btw, gick kanon!


tack för alla söta sms & kommentarer, love yoooou<3

HAR SERIÖST SOVIT MIG IGENOM DE SENASTE DYGNEN....... Yä. älskar att vara sjuk på ett sätt, men ändå inte. några + är iaf att pappa är översnäll, köper det jag ber om! Han blir inte ens sur om jag inte pluggar!!!!och under dagarna går alla talkshows man annars inte kan se. ja det var väl det.....hehe. - att allt är sjukt tråkigt när man är ensam hemma. Alla andra är i skolan och själv ligger man hemma och gör ingenting. Eller jo jag lyckades ladda ner i rymden finns inga känslor, med skitdålig kvalite, nån hade typ filmat på bion..........MEN IDAG ska jag försöka ta mig till skolan. Sovmorgon tills 11...nice. Febern är nästan borta precis som rösten höhöh. eh aa..aja. Hejdooo! KOMMER NI IHÅÅÅG!?

hosthost

Höhöh juuuust som jag gjort klar redovisningen så börjar jag känna mig helt febrig. Gick till skolsköterskan och det visade sig att jag har feber. Nice. Så preciiis när första lektionen började fick jag pallra mig hemåt. Blir ingen sameredovisning då. Fan jag som kämpade så. Aja. Nu ska jag gå och sova, och hoppas att jag vaknar upp imorrn, pigg & gla. Hejhej!


förbannaaaad

ÄR SÅÅÅÅÅÅÅ SUUUUUUUUUR! Sofie kommer inte idag för att hon "mår inge bra"! Och vi skulle redovisa!? Får görat själv. Fyfan. Är så sur att jag vill slå ner nån -.- nu ligger väl alla i klassen och sover..vi börjar om 2 timmar. Då har vi matte. Älskar! Usch vill fan gråta nu eller nåt.......


du är bäst men du var bättre förr

Hejhej! Jahapp så var denna helg över då.. Har varit ganska lugnt, och kul. Har inte mycke mer att säga. Imorgon byts schemat, är verkligen INTE nöjd med hur det är nu :/ Börjar iaf 10 imorrn men ska dit runt 8! bara för att jag tydligen glömt att vi ska redovisa om minoritetsgrupperna (?) imorgon!! Jag och sofie har ju samerna sååå...vi har knappt kollat igenom pappret ens så jag har ingen aning om vad redovisningen ska innehålla. Äh men vi hinner nog. Fast har för mig att powerpoint var ett måste..fan. Hehe men vi klarar de. Typ. Har förresten kommit fram till en sak denna helg. Jag har ett gäng underbara vänner som jag älskar men..ingen har jag som jag älskar 'mest' längre. Förr hade jag ju alltid nån. Men nä inte nu. Även fast jag kan prata om allt med en del osv. Känns ändå ganska bra på nåt lustigt sätt. För då är man inte liiika sårbar. Om jag ska säga vem jag älskar mest kommer jag inte på nån...utom pappa & bröderna. Men jaja nu ska jag sova, godnatt!

ingenting har förändrats, allt är fortfarande samma, konstigt inte sant

TJABAA! Kul daaag. Vaknade sent, drog mig till skolan för lite lunch runt 11 tiden. Under rasten hängde jag i 9ornas korridor & chilla litteeee *skitcool* haah.... På tyskan kunde jag 0 glosor och sen såg vi film. Hööm sen hade vi 1och1halvtimmes engelska. Död. På tisdag ska vi vara i 4 grupper och debattera inför hela klassen om ett ämne, halva gruppen är emot och halva är för. Min grupp har abort och jag, alicia & rikki är tydligen för. Vart ganska roligt faktiskt, jag som annars hatar grupparbeten. De va mest jag som kom på saker, åh smart jag kände mig!!! Vi slutade ju 3 ändå kändes de som mktmktmkt senare.. Japp. Sen följde frida med maaaj hääm. Cia är oxå här nu & vi väntar på fridis twinis åsaaaa. Vi ska ha nån myskväll av nåt slag, tacos, idol, chips&dipp, julmust. Awesome. Nä nu ska jag joina mina kompisar och bläddra lite i skolkatalogen tjarå!

pinsamt jävla kär

Älskar torsdagar ba för vi slutar 1!!<33333 Var och snackade med min psykolog på BUP sen och de gick brauuu. Skönt att få ur sig allt plus tips å så för att må bättre. Känner mig mer levande än på väldigt länge nu. Börjar komma in på rätt spår igen :) har ju varit SÅHÄR låg dom senaste veckorna. Menmen livet har sina uppochnergångar. Huvudsaken är att man aldrig tappar tron. Jag känner en sån glädje till att leva ibland. Och den känslan, mina damer och herrar, är världens bästa. Slår nyförälskelse med hästlängder! Mjooora. Imorgon börjar vi 12 och slutar 15. För att marie är borta på morgonen (yeee) så aa. Får se vad jag gör efter skolan imorrn. Men vi hörs sötnötar!


pallaläsamenjaghardennabloggistfördagboksåjabloggarförminegnaskull!

Hej! Onsdagar brukar vara veckans jobbigaste eftersom jag börjar 08:50 och slutar 16:30! Meen idag började jag 11 och slutade vid tre..plus en håltimme innan sista lektionen.... Ska jag berätta varför!? Näää säger ni men jag tänker göra det ändå. Försov mig imorse, vaknade halv 11 och då vare bara att stressa. Hade idrott, lunch, ingen tyska för lärarn var borta och tillsist no. Religionen därefter va inställd den med. Tummen upp. Höhö. Har börjat sova allt mindre under nätterna, somnar efter tolv liksom.. På no:n satt jag med jackan på och låg med huvudet på bordet. Jag sov mer än halva lektionen. Trött + väärldens tråkigaste ämne...not good. Not good at aaaaall ma frieeends. Hä men jag kommer i säng så sent! Tiden räcker verkligen inte till. Imorrn slutar jag 1 pretty awesome. Men sen ska jag iväg och.....göra en sak....som jag inte vill skriva här!:) men ska spela lite sims nu (har blivit beroende av de eller vad) och tillslut kasta mig i sängen och sova djupt!

nothing compares 2 u

Efter att ha läst igenom hela bloggen kom jag fram till att, a; jag har haft aaalldeles för många 'dåliga dagar', det måste bli ändring på det!!b; mina vänner är sjukt underbara, vad vore jag utan dom? Sådärja :) btw sa jag förresten att jag lämnat in ett BLANKT prov idag? Måste va första gången någonsin..hehe. Men nu ska jag spela lite sims 3 & sova, gudnaaajt


snöööööööö

Äntligen hemma! fy vilket snökaos det ääär! Massa snö och storm åh.. fick snö i fejset hela vägen hem. Skönt. Höhö. Dagen var okej, inget "hemskt" hände men endå mådde jag bajs. Typ sur, ledsen, trött, depp. Tänkte först att det beror på att mitt liv suger så jävligt men det kan omöjligt stämma. Har väl pms. som vanligt. hehe nej men jag ska inte ha de föräns nästa vecka enligt planeringen :o haha ja de lät ju..bra. Denna vecka kommer min dator hem, yeyyyyyy. Ogillar skarpt att vara inne på pappas. Imorrn blir aplång. Precis som detta tråkiga inlägg. Skit rakt igenom. Vill sova men jag ska nog gå hem till jonna och gör toaaaast. usch måste först ut i snöstormen i hela 10 min (om jag går snabbt vill säga) japp. Har typ inget kul att dela med mig av..men.. Jusstja snart kan man börja rösta för 9ornas lucia. Cia är en av kandidaterna!! alla måste rösta på henne :D Uschlyssnarpånåndunkadunkamusikjustnuhehe. Men hejdå!!!!

<3

pict0004_9867599 (MMS)

Varje gång är som den första gång vi sågs Även om det är över nu Allting har förändrats Men du finns kvar Allt var svävande men nu så ser jag klart Du var ung jag var yngre När vi sågs första gången Blev hjälplöst förälskad Obeskrivligt tagen Som om jag låg ner på marken och blev slagen Betraktade ditt hår när det fångades av vinden Tappa hjärtat i knät Kunde inte tänka logiskt eller sunt Och för varje sekund du inte var där blev det tungt Nu står du på gatan Vill säga nåt men jag kan inte tänka klart Trevar mig fram för att söka kontakt Tar tag i din hand vi brister ut i ett skratt Det var längesen Men det finns där än För passionen vi kände kommer alltid igen Alla minnen höll mig uppe varje dag Du är som att andas för Jag gav aldrig upp dig när du försvann Långa dagar blev till nätter sen till år


varje gång är som den första gång vi sågs

Tjaaaa! Kryssningen var jättekul osvosv. Älskar er! Sen bar det av till en hyrd lokal i skogen (??) där några ordnat värsta halloweenfesten plus firande av självaste cia. Grattis älskling!! Vart mycke fräscha människor. Höhö. Har duschat 3 ggr idag för att få bort blodrester! Vet inte vad som är fejk och riktigt -.- galet vare iaf. Nu är jag vän med Ida och jag mår bra igen. Aptiten är tillbaka (fan) och skolan börjar imorrn. Ska bli jättekul faktiskt. Omges av underbara vänner hela dagen och ha tråkiga lektioner. Slutar när det är mörkt. Lovelie. Ikväll går EMA sååå jag ska se de..kanske cia joinar. Jag älskar att leva. Bilder kmr när miiin data är tillbaks, för tillfället lånar ja pappas..men hejsvejs!


du

Du håller mig vaken om nätterna och tar dig in i mina drömmar När du inte finns i mitt liv bryts jag isär som dåligt gjorda sömmar Jag kan inte sova för mina ögon dom svider Snälla lämna mig inte, ser du inte att jag redan lider? Jag älskar dig, du betyder mer än livet Om du finns hos mig tar jag ingenting för givet Så länge du inte är här utan där borta Så kommer dagarna isär aldrig att bli korta Jag älskar dig för evigt här och nu Den jag alltid tänker på det är bara du Denna dikt får du ta på vilket sätt du vill Men jag finns alltid, om det är något så säg bara till


snart kommer MIN älskade dator heeeem<3

Vart inge skäll igår utan "jag är jättestolt över dig!!du har verkligen kämpat på du" lalalalaaaaaa. Firade genom en smällfet dyr lunch med ciäää, sofiäää, erikäää och mikäää. Kuuuul. Idag lallar jag runt för imorgon drar jag på kryssning! Skönt att komma bort och få annat i tankarna. Gah. Komplicerat som in i heelveeteee med en viss person. JAG blir komplicerad så fort jag öppnar upp mig för nån. I framtiden borde jag antagligen va värsta stene och aldrig släppa in nån innanför mitt skal. Huhu. Men ska äta frulle nu, ha de<3


Lalalaaaa blogg.se dampar så jag får mobil...

Lalalaaaa blogg.se dampar så jag får mobilblogga helt enkelt!! Gahh jag vaknade utav väckarklockan imorse, för att jag ska till SKOLAN idag. Snacka betyyyg med min mentor. Skitkul. Kunde vi inte gjort de veckan efter lovet? Nejnej tydligen inte -.- men som tur är följer sofie med<333333 sen lär vi gå ner på stan & slicka såren efter min underbara utskällning wihhhuuuuu. Usch Ida den jäveln är i skövde!! Och hennes gratis sms är slut så jag vet inte vad jag gör.... Menmen måste verkligen börja sminka mig och sådär. Ha det bra så hörs vi väl<3


RSS 2.0